Державний навчальний заклад "Осипенківський професійний аграрний ліцей"
П`ятниця, 26.04.2024, 09:50

Меню сайту

Меню сайту

Головна » 2015 » Березень » 30 » Відкритий урок на тему: "Кулінарний розруб туш свинини, телятини, баранини"
20:09
Відкритий урок на тему: "Кулінарний розруб туш свинини, телятини, баранини"

12 березня 2015 року в рамках місячника з професії "Кухар. Кондитер" в ДНЗ "Осипенківський ПАЛ" був проведений відкритий урок теоретичного навчання з предмету "Технологія приготування їжі з основами товарознавства" в групі КК - 1, першого курсу навчання, викладачем Іваненко Л.С.

 

 

 

 

Проведений урок на тему: "Кулінарний розруб туш свинини, телятини, баранини". При проведені уроку були використані такі методи, як показ розрубу туш і кулінарне використання частин методом презентації при використанні мультимедійного проектору, розв'язування кросвордів, робота учнів з картками, схемами розрубу туш. Урок пройшов цікаво і продуктивно.

Переглядів: 1049 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
» Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
» Архів записів
» Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz