Державний навчальний заклад "Осипенківський професійний аграрний ліцей"
П`ятниця, 29.03.2024, 11:56

Меню сайту

Меню сайту

Головна » 2011 » Жовтень » 5 » Святкування Дня Вчителя
16:10
Святкування Дня Вчителя
Святкування Дня Вчителя
       30 вересня в Державному навчальному закладі «Осипенківський професійний аграрний ліцей» відбувся святковий концерт з нагоди Дня Вчителя.
   Під час урочистої лінійки прозвучали щирі слова вітання від Легенчук Ірини, Панченка Олександра, Д’яволюк В’ячеслава, які визнали, що Вчитель готовий віддати без вагань скарби своїх знань, тепло свого серця. Із сердечною вдячністю учні ліцею дякували педагогічному колективу за те, що впродовж усіх років віддають розум, душу, здоров’я своїм вихованцям.
   Ліцеїсти з щирою шаною подарували квіти усім присутнім викладачам та майстрам виробничого навчання та побажали безхмарних ясних днів, нових здобутків.     
     Бражко Дмитро майстерно виконав пісню «Вчителько моя», під час якої учні запросили своїх викладачів на повільний танець.   
   Учениця Христина Гавяз від імені усього колективу привітала директора ліцею – Ірину Андріївну Гальченко, подякували за незмінну усмішку. Ішков Микола та Самбур Владислав подарували їй пісню «Манія». 
   Особливу вдячність учнівський колектив висловив ветеранам педагогічної ниви: І.А. Гальченко, С.Д. Даниловій, Д.В. Прокопенко, Л.В. Зюзь, Л.С. Іваненко, Л.М. Гладуну, Н.В. Якимець за їх душевність, мудрість та завзятість, бажаючи молодечого запалу і невтомності.
   За корисний досвід, сердечні поради, як правильно йти життєвим шляхом, як стати особистістю, людям, які готові в будь-яку хвилину прийти на допомогу – майстрам виробничого навчання Легенчук Анастасія, Вітошинська Ольга, Легенчук Ірина, Д’яволюк В’ячеслав виразили слова вдячності і пошани.
  Земний уклін Гуцуляк Христина адресувала класним керівникам і вихователям, давали обіцянку любити й пам’ятати своїх класних мам і тат, нести у своїх серцях золоті зерна, які вони засівали своїми щирими душами. Бажання добра, щастя, слухняних учнів і сонячних днів, разом з музичним подарунком від Кашкалди Олексія та вихователя Ланець Олени Євгеніївни, увінчали дане вітання.
   Не забули і молодих викладачів, яким Дрожжин Олександр, Гавяз Христина, Панченко Світлана, Гуцуляк Христина побажали міцного здоров’я, щастя і сонячних педагогічних звершень.
   Музичні вітання у виконанні Кашкалди Олексія, Герлицького Миколи, Ішкова Миколи радували всіх вишуканістю репертуару та майстерністю виконання.
   Наприкінці учнівський колектив побажав педагогам, щоб їх важка праця була плідною і кожен день приносив лише щастя.
Переглядів: 872 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 1
1 Radist2004  
0
А я в это время в Крыму любовался красотой крымских гор и винных подвалов)))))))))))))))

Ім`я *:
Email *:
Код *:
» Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
» Архів записів
» Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz