Державний навчальний заклад "Осипенківський професійний аграрний ліцей"
Субота, 20.04.2024, 03:37

Меню сайту

Меню сайту

Головна » 2015 » Листопад » 16 » Семінар практикум педпрацівників сільськогосподарського профілю
18:28
Семінар практикум педпрацівників сільськогосподарського профілю

    12 листопада 2015 році на базі Державного навчального закладу «Осипенківський професійний аграрний ліцей»  було проведено семінар-практикум викладачів та майстрів виробничого навчання професійно-технічних навчальних закладів Запорізької області сільськогосподарського профілю.

  

Відкрила семінар директор ліцею Гальченко І.А., яка зробила короткий екскурс в історію ліцею, та ознайомила учасників семінару з перспективами розвитку навчального закладу.

    До участі у семінарі були запрошені: заступник голови Бердянської районної ради Васильчик Ж.О. та сільський голова Осипенківської сільської ради Кривцун О.В., які щиро привітали учасників семінару та взяли обговорення проблеми збереження молоді в сільській місцевості.

   

   В рамках семінару було обговорено та проаналізовано типові помилки під час проведення конкурсів фахової майстерності серед учнів та майстрів виробничого навчання з професій «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування», «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва», зроблено відповідні висновки що до їх усунення та недопущення під час наступних конкурсів.

Присутні відвідали відкритий урок викладача спеціальних дисциплін Бондаренко П.В., з предмету сільськогосподарські машини на тему «Загальна будова зернозбирального комбайну» з використанням інтерактивних технологій, мультимедійної дошки та презентацій. Урок пройшов на високому методичному рівні та отримав позитивні відгуки від присутніх викладачів та майстрів виробничого навчання.

   Була заслухана доповідь викладача спеціальних дисциплін Прокопенко Д.В. на тему «Використання інтерактивних методів та форм навчання під час викладання предметів сільськогосподарського профілю», в якій він ознайомив присутніх з новітніми розробками та методами навчання в цій галузі.

   

Учасники семінару мали змогу ознайомитись з комплексно-методичним забезпеченням професій сільськогосподарського напрямку та ознайомитись з матеріально-технічною базою нашого навчального закладу.

   Завершився семінар екскурсією на підприємство-виробник  «Бердянські жниварки», яке спеціалізується на виготовлені сільськогосподарської техніки та обладнання. На базі цього підприємства пристуні були ознайомлені з основними етапами виробництва жниварок та відвідали цехи по виробництву сільськогосподарської техніки.

   По завершені семінару були підбиті підсумки роботи та намічені основні цілі в подальшій підготовці кваліфікованих робітників для сільського господарства.

Заступник директора з НВР Бондаренко П.В.

Переглядів: 684 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
» Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
» Архів записів
» Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz