В ДНЗ "Осипенківський ПАЛ" проводиться місячник з професії "Кухар. Кондитер" мета якого - показати цю професію з усіх привабливих сторін, прорекламувати її, а в учнів, які навчаються, побудувати гордість за вибрану ними професію.
19 березня учні кухарських груп під керівництвом голови методичної комісії Іваненко Л.С. і майстра виробничого навчання Левенко Т.В. провели конкурс-презентацію страв з картоплі на тему: "Картопляна хата".
На виставці були представлені різноманітні страви з картоплі: Пиріг з грибами, зрази, котлети, палички картопляні, пиріжки, рулет з капустою та інші.
Левенко Т.В. підібрала і провела презентацію з викладанням історії цього продукту, його цінних якостей, цікавих фактів про картоплю. А діти презентували картопляні страви, приготовлені своїми руками і пригощали ними гостей свята.
Присутні високо оцінили якість і смак приготовлених страв і старанність учнів. |